„Verslo žiedas“ skleidžiasi ir jaunėja

Į penktą kartą Pasvalio rajono verslininkų asociacijos „Verslo žiedas“ sukviestą vakaronę atvykusiems svečiams pirmiausia į akis krito tai, kad ši organizacija gerokai pagausėjusi ir atjaunėjusi. Šiandien ji vienija per pusšimtį Pasvalio krašto verslininkų, gaminančių pačią įvairiausią produkciją ar teikiančių paklausias paslaugas.

– Tikiuosi, kad pas mus ateis visi gerų idėjų turintys ir jomis dalintis norintys verslininkai, – sveikindamas vakaro dalyvius sakė asociacijos „Verslo žiedas“ prezidentas Antanas Kairys.

Pati asociacija taip pat nemažai dirba, kad į verslą ateitų nauja jauna karta. Praėjusią savaitę Vaškų gimnazijoje šurmuliavo Verslo idėjų skatinimo renginys. Jame „Verslo žiedo“ atstovai ne tik dalijosi savo patirtimi, kalbėjo apie verslo pradžios subtilybes, bet ir įdėmiai klausėsi gimnazistų minčių, jų sugalvotų verslo idėjų, jas vertino, diskutavo, patarė. Smalsumu žibančios vaikų akys liudijo, jog visa tai jiems tikrai įdomu ir patrauklu.

– Žinoma, ne visi dabartiniai gimnazistai taps verslininkais, bet ačiū jums, kad skatinat vaikus mąstyti, kaip reikia gyventi oriai, kad užaugę galėtų pasirūpinti savimi ir savo šeima, kad neateitų prašyti pašalpų, – verslininkams dėkojo rajono meras Gintautas Gegužinskas. – Ačiū jums už tai, kad padedate kurti Pasvalio krašto gerovę. Ir ne tik už mokesčius, sumokėtus į rajono biudžetą, padedančius išlaikyti kultūrą, švietimą, bet ir už jūsų gerą širdį. Ačiū už tai, kad palaikote labdaros idėją ir gausiai dalyvaujate kalėdiniuose labdaros vakaruose. Iš anksto kviečiu jus visus ir į šiemetį – jį planuojame gruodžio 9 dieną, o paaukotas lėšas skirsime mažajai Viktorijai, kovojančiai su sunkia onkologine liga.

Zina MAGELINSKIENĖ

Nuotraukoje: Su gardžiomis lauktuvėmis pas Pasvalio krašto verslininkus atvažiavo kolegos iš Širvintų rajono – verslo asociacijos „Verslo žiedas“ prezidentui Antanui Kairiui (dešinėje) jie įteikė keptą kalakutą.

Visą straipsnį skaitykite 2016-11-15 „Darbe“.

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.