Skelbiame 2017 metų prenumeratos pradžią!

Vėjo blaškomos žvakių liepsnelės dreba tarsi išgąsdinto vaiko širdis. Nakties tamsą bando plėšyti tūkstančiai švieselių, kurių metami šešėliai šoka makabrišką pasiutpolkę. Aplinkui girdisi keistas šnypštimas. Tai krentančios šlapios snaigės bučiuoja įkaitusius žvakidžių dangtelius… Atrodo, jog su mumis kalbasi išėjusiųjų dvasios. Tų, kurie nuo mūsų nutolę per vieną prisiminimą…

Žvarbios, vėjuotos Vėlinės priminė mūsų būties trapumą ir tūkstantąjį kartą parodė, koks svarbus yra ne tik fizinis, bet ir dvasinis jaukumas.

Žmogus, jei tik turi viltį, gali iškęsti viską. Trumpėjančios dienos, darganoti ir niūrūs vakarai depresiją gali įvaryti kiekvienam. Tačiau visi žinome, jog tai kelias link Didžiojo stebuklo, laukiančio mūsų kiekvienų metų pabaigoje. Tai džiaugsmo, vilties, sugrįžimų šventė. Tai stebuklų metas, kai sielos šviesa nugali visas negandas.

Tačiau tie, kas skaito „Darbą“, žino – stebuklams nebūtinos Kalėdos. Šalia mūsų gyvena daugybė žmonių, kurie savo kasdieniu darbu puošia mūsų pasaulį. Apie juos mes rašome jau daugiau nei šešiasdešimt metų. Tą darysime ir 2017-aisiais.

Mes nuoširdžiai tikime, jog Jūsų namuose, Jūsų šeimoje atsiras vietos „Darbui“. O jei nežinosite, ką bičiuliui padovanoti Kalėdoms, – pasikliaukite mumis. Šiek tiek daugiau nei keturi eurai per mėnesį nėra brangu už didelį mažo Pasvalio rajono pasaulį, kurį rasite mūsų laikraščio puslapiuose.

Didžiųjų švenčių proga ir mes paruošėme dovanų. Prenumeratoriai dalyvaus loterijoje! Pagrindiniai prizai: Vytauto Keršulio įmonės (Panevėžio g. 20, Pasvalys) dovanojamas benzininis pjūklas „Stihl“ bei „Darbo“ redakcijos dovana – spalvoto vaizdo televizorius. Visą dovanų sąrašą ir loterijos sąlygas paskelbsime artimiausiu laiku.

Viktoras STANISLOVAITIS

„Darbo“ laikraščio vyr. redaktorius

deepinscreenshot20161103084906

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.