Laimingą gyvenimą nutraukė užgriuvęs šieno rulonas

Naktį iš penktadienio į šeštadienį, maždaug pirmą po vidurnakčio, Priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos budėtojai gavo pranešimą, kad Gulbinėnuose tarp tvarte sustatytų dviejų šieno rulonų rasta prispausta 58 metų kaimo gyventoja J. M.

Po keliolikos minučių į nelaimės vietą atskubėję ugniagesiai gelbėtojai pašalino kelis šimtus kilogramų svėrusį ruloną. Deja, buvo per vėlu: apžiūrėję moterį medikai konstatavo jos mirtį.

Įvykį tiriantys policininkai teigia, kad smurto žymių ant moters kūno nenustatyta. Todėl labiausiai tikėtina, kad J. M. į rulonų spąstus įkliuvo neatsargiai pajudinusi tvarte sukrautas pašarų atsargas. Neatmetama galimybė, jog nelaimė įvyko dar dieną ar vakare. Moteris tądien buvo viena, jos bendraamžis vyras iki vėlumos buvo darbe. Grįžęs namo ir niekur neberadęs žmonos, jis apie įvykį pranešė bendrosios pagalbos centro telefonu. Tik jau niekas padėti nebegalėjo.

Kad nebėra J. M., sunku patikėti ir kaimo gyventojams. Kaip sakė Gulbinėnų krašto bendruomenės pirmininkė Danutė Maslauskienė, ji buvo žvali, sveika, linksmo būdo, veikli, visada prisidėdavo prie gerų idėjų įgyvendinimo. Anksčiau dirbusi matininke žemėtvarkos tarnyboje ir UAB „Adoljana“, pastaruoju metu J. M. niekur nebedirbo, visas jėgas skyrė namų ūkiui tvarkyti, nes laikė kelias melžiamas karves, penėjo kiaules, turėjo vištų. Taigi darbo jai tikrai užteko. Pragyvenimui pakako dirbančio vyro algos. Šeima buvo tvarkinga, darbšti, užaugino ir į gyvenimą išleido tris dukras, kurios jau pradžiugino ir anūkais.

– Bet įvyko kažkokia apmaudi nelaimė ir viskas baigėsi. Mums labai gaila, kad netekome tokios aktyvios Gulbinėnų krašto bendruomenės narės“, – pasakojo D. Maslauskienė.

„Darbo“ inf.

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.