Havajietis karjerą toliau tęs „Pieno žvaigždėse“

Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ komandoje lieka rezultatyviausias praėjusio Lietuvos krepšinio lygos (LKL) reguliariojo sezono žaidėjas Derrickas Low. Šią džiugią naujieną užvakar pranešė klubo direktorius Arūnas Burkevičius. Su iš Havajų salų (JAV) sostinės Honolulu kilusiu 30 metų 188 cm ūgio žaidėju sutartis pasirašyta vieniems metams. Turimomis žiniomis, krepšininką savo gretose taip pat norėjo matyti Skopjė (Makedonija) ir Turovo (Lenkija) klubai. „Iš pradžių mūsų galimybės išsaugoti Derricką Low buvo nedidelės, tačiau vis dėlto pavyko susitarti. Labai džiaugiamės, kad iš visų pasiūlymų jis pasirinko būtent „Pieno žvaigždes“, – sakė A. Burkevičius. Primename, kad iš praėjusio sezono komandoje taip pat liko jos kapitonas Steponas Babrauskas. Galiojančias sutartis turi Osvaldas Olisevičius ir Justas Tamulis. Ramūno Cvirkos treniruojamos ekipos gretas papildė Vilmantas Dilys ir Karolis Babkauskas.

Pasvalyje pirmųjų krepšininkų jau laukiama šiandien. A. Burkevičius minėjo, kad rugsėjo pradžioje bus galima įsigyti abonementų į 2016– 2017 m. sezono „Pieno žvaigždžių“ rungtynes namuose.

Į Pasvalį D. Low atvyko įpusėjus 2015–2016 metų LKL sezonui ir tapo vienu komandos lyderių. Per LKL rungtynes jis vidutiniškai pelnydavo po 14,9 taško, atlikdavo po 4,4 rezultatyvaus perdavimo ir atkovodavo po 2,4 kamuolio. Tritaškius krepšininkas mesdavo 39,1 proc. taiklumu. D. Low triumfavo vasarį Vilniaus „Siemens“ arenoje vykusio Karaliaus Mindaugo taurės turnyro tritaškininkų konkurse.

Havajietis yra rungtyniavęs Australijos, Prancūzijos, Izraelio, Ukrainos, Turkijos krepšinio klubuose. 2009–2010 m. D. Low vilkėjo Šiaulių „Šiaulių“ komandos marškinėlius.

Nuotraukoje: Derrickas Low (su kamuoliu) praėjusį sezoną buvo vienas „Pieno žvaigždžių“ lyderių.

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.