Boksininkai grįžo iš Panevėžio, ruošiasi į Rusiją ir Vengriją

Panevėžyje vyko Lietuvos jaunučių bokso čempionatas, iš kurio pasvaliečiai parvežė net šešis medalius – tris bronzos ir tris aukso. Treneris Stasys Balčiauskas džiaugėsi šiuo puikiu rezultatu.

Trečias vietas iškovojo Dovydas Mickus (svorio kategorija iki 40 kilogramų), Justas Toleikis (iki 37 kilogramų) ir Dovydas Paškevičius (iki 46 kilogramų).

– Visi jie Lietuvos čempionate dalyvavo pirmą kartą ir pasiekė nuostabų rezultatą, – gyrė savo boksininkus treneris.

Dovydas Mickus pusfinalyje susitiko su praėjusių metų jaunučių čempionu ir rezultatu 2:1 kovą laimėjo marijampolietis Ignas Liaudanskis.

– Tačiau Dovydas parodė savo charakterį, kad gali boksuotis su bet kuriuo priešininku, – įsitikino treneris.

Justas Toleikis pusfinalyje nusileido Rimantui Sorokinui iš Kauno, o Dovydas Paškevičius – 2:1 pralaimėjo boksininkui Ignui Maceikai iš Kalvarijos.

– Šie mūsų sportininkai treniruojasi tik pirmus metus, – priminė Stasys Balčiauskas. Arnas Kazakevičius (iki 38,5 kg) visus savo varžovus įveikė aiškia persvara ir tapo čempionato nugalėtoju. Jis už jaunučius taip pat boksuojasi pirmus metus. Finale Arnas susitiko su marijampoliečiu Mantu Janulaičiu, įtikinama persvara 3:0 jį nugalėjo ir pirmą sykį iškovojo Lietuvos čempiono titulą.

Sonis Luzanovas (iki 41,5 kg) finale įveikė boksininką Mantą Vasiliauską iš Kauno, irgi pirmą kartą tapo čempionu. Pernai jis buvo iškovojęs antrą vietą. Čempionas Domantas Balčiūnas finale įveikė jonavietį Artūrą Belecką, kurį antrame raunde du kartus pasiuntė į nokdauną, ir kova buvo nutraukta anksčiau laiko.

Nuotraukoje: Ant aukščiausio pakylos laiptelio – Sonis Luzanovas.

Visą straipsnį skaitykite 2016-05-24„Darbe“.

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

1 Comment

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.