Meilės dainų konkurse – nuo senjorų iki gimnazistų

– Myli ne tas, kuris negali išsiskirti, o tas, kuris myli ir išsiskyręs. Geriau mylėti ir prarasti, nei visai nemylėti. Be pagarbos nebūna tikros meilės. Meilė – galinga burtininkė: ji pasaulį gali dangum arba pragaru paversti, – meilės deivės Mildos šventės išvakarėse Nairiuose skambėjo daug gražių žodžių apie meilę, kuriuos skaitė vaškietė Milda Urmonienė, taigi būtent Milda…

Grudžių vienkiemyje gyvenanti ir didelę šeimą auginanti Renata Kaziliūnienė deivės Mildos dienos proga sumanė organizuoti savos kūrybos dainų meilės tema konkursą „Iš širdies – į širdį“. Šiame konkurse Nairiuose dalyvavo atlikėjai nuo senjorų iki gimnazistų.

– Mes, seni ir žili, apie meilę galim tik kalbėti, o jaunimas meilės tiesiog trokšta, – šmaikščiai palygino konkurso dalyvis Sigitas Paliulis.

Vakaro vedėjai Ligita Gurklytė ir Jonas Kaziliūnas pristatė vertinimo komisiją:

– Mėgstanti įvairią muziką – nuo folkloro iki roko, jei ji atliekama profesionaliai. Pati groja gitara, dainuoja „Canticum novum“ chore, chorvedė, Pasvalio muzikos mokyklos direktorė Bronislava Mainonienė.

Taip pat mėgstanti įvairią muziką, tačiau jaučianti nostalgiją mokyklos laikams, kai maždaug prieš penkiolika metų „Sidabrinių balsų“ konkurse su duetu tapo laureate. Be to, mėgsta siūti ir skaniai gaminti, kaip sakoma, kelias į vyro širdį – per skrandį. Tai – Vaškų gimnazijos direktorės pavaduotoja neformaliam ugdymui Ingrida Beinorienė.

Mėgstantis chorinę muziką, keliones, besidomintis automobiliais, Saločių, Kyburių ir Smilgių parapijų vargonininkas Robertas Aleksandravičius. Mėgstantis lietuvišką estradą, kapelos muziką, stalius, sodininkasmėgėjas, sodinantis savo svajonių sodą, fotografas. Toks yra Vaškų seniūnas Kęstutis Jasėnas.

Asta BITINAITĖ

Visą straipsnį skaitykite 2016-05-19„Darbe“.

 

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.