Tarptautiniame bokso turnyre „Auksinė pirštinė“ iškovojo keturis medalius

Bauskės mieste, Latvijoje, vyko tarptautinis bokso turnyras, kuriame mūsų rajono boksininkai iškovojo penkis aukso ir du bronzos medalius.

Čempionais tapo Domantas Balčiūnas, Enrikas Rauba, Danielius Baltrušaitis, Sonis Luzanovas ir Deividas Luzanovas. Trečias vietas laimėjo Dovydas Mickus ir Justas Tarasovas.

– Enrikui ir Danieliui tokios varžybos išvykoje buvo pirmos, bet, manau, ne paskutinės. Nors jiems dar tik devyneri metai, tačiau noriai lipa į ringą ir kovoja, – pastebi treneris Stasys Balčiauskas.

O jau kitą savaitgalį mūsų boksininkai važiavo į Kauną, kur vyko tarptautinis bokso turnyras „Auksinė pirštinė“. Jame dalyvavo Estijos, Latvijos ir Lietuvos boksininkai.

Iš Kauno pasvaliečiai taip pat grįžo su medaliais – iškovojo tris aukso ir vieną bronzos.

Čempionu tapęs Domantas Balčiūnas pirmą turnyro dieną vienbalsiu teisėjų sprendimu įveikė kaunietį Leonardą Gavrilovą, finale – Estijos boksininką Dmitrijų Alikanovą. Domantas jau antrus metus iš eilės pripažintas šio turnyro nugalėtoju.

Arnas Kazakevičius finale taip pat susitiko su Estijos boksininku Timofejumi Starikovu. Rezultatu 3:0 pergalingai buvo pakelta Arno ranka. Jis irgi antrą kartą tapo turnyro nugalėtoju.

Mūsų boksininkas Sonis Luzanovas finale susitiko su kauniečiu Matu Vasiliausku. Kova baigėsi vienbalsiu teisėjų sprendimu Sonio naudai. Jis pirmą kartą tapo čempionu.

Visą straipsnį skaitykite 2016-05-10„Darbe“.

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.