Tragišką avariją sukėlė girtas vairuotojas

Paskutinė sausio diena buvo paženklinta skaudžiu eismo įvykiu, kurio metu vienas žmogus žuvo ir trys asmenys patyrė sužalojimus. Sekmadienio vakare, apie 17.45 val., Pasvalio aplinkkelyje ties parku esančia „Lukoil“ degaline susidūrė maršrutinis mikroautobusas „Iveco“ iš Panevėžio ir lengvasis automobilis „VW Passat“. Pastarosios transporto priemonės keleivis M. G. (g. 1980 m.) žuvo vietoje. Sužaloti abiejų automobilių vairuotojai ir „VW Passat“ keleivė, vairuotojo sutuoktinė (g. 1995 m.). Dėl daugybinių kūno sužalojimų „VW Passat“ vairuotojas ir jo žmona gydomi Panevėžio respublikinėje ligoninėje, o nesunkias traumas patyręs mikroautobuso „Iveco“ vairuotojas iš Panevėžio sveiksta namuose.

Oficialiame Policijos departamento pranešime teigiama, kad automobilis „VW Passat“, vairuojamas neblaivaus (1,82 prom.) vyro (g. 1980 m.), išvažiavo į priešingą eismo juostą ir susidūrė su priešpriešais važiavusiu „Iveco 50C13“, kurį vairavo 1962 m. gimęs vyras.

Turimomis žiniomis, prie „VW Passat“ vairo buvo policijai gerai žinomas pasvalietis G. A., o automobilis priklausė kitam miesto gyventojui. Beje, tos pačios dienos 11 val. policijos patrulis Pasvalyje buvo sustabdęs G. A. Vyriškis buvo blaivus, tačiau jam surašytas protokolas už tai, kad sėdo prie vairo neturėdamas tam teisės.

Dėl šios tragiškos eismo nelaimės pradėtas ikiteisminis tyrimas.

„Darbo“ inf. Nuotrauka iš rajono policijos komisariato archyvo

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.