Mūsų rajono vadovui – savanorių pajėgų apdovanojimas

medalis 1
Lietuvos kariuomenės krašto apsaugos savanorių pajėgų vadas pulkininkas Arturas Jasinskas mūsų rajono merui Gintautui Gegužinskui įteikė Lietuvos kariuomenės krašto apsaugos savanorių pajėgų medalį „Už pasižymėjimą“.

Minint Lietuvos krašto apsaugos savanorių pajėgų įkūrimo 25-ąsias metines, šalies Parlamente buvo pagerbti ir apdovanoti labiausiai pasižymėję kariai savanoriai, geriausi 2015 metų karių savanorių darbdaviai, daugiausia prie savanorių pajėgų stiprinimo prisidėję civiliai. Mūsų rajono merui Gintautui Gegužinskui – vieninteliam iš visų šalies savivaldybių vadovų – įteiktas Lietuvos kariuomenės krašto apsaugos savanorių pajėgų medalis „Už pasižymėjimą“.

– Jaučiuosi ypatingai pagerbtas, tačiau puikiai suprantu, kad šį įvertinimą pelniau ne asmeniškai aš, o visas Pasvalio kraštas, patriotiški jo žmonės, su savanoriais gražiai 2 p. Darbas 2016 m. sausio 21 d. Nr. 8 (9417) bendradarbiaujanti Savivaldybės taryba, administracijos komanda, mokyklos, įmonės, įstaigos, bendruomenės, – kalbinamas „Darbo“ teigė Gintautas Gegužinskas. – O savanorių drąsa, entuziazmu ir ryžtu galime tik žavėtis. „Buvome, esame, būsime!“ – su šiais žodžiais savanoriai šiandien eina į pratybas, yra pasirengę įveikti bet kokius išbandymus.

Toma GIEDRYTĖ

Visą straipsnį skaitykite 2016-01-21 „Darbe“.

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

1 Comment

  1. Sveikindami šalies merų gildijos v i e n i n t e l į medalio „Už pasižymėjimą“ kavalierių, vis tik norėtume sužinoti bent v i e n ą a s m e n i n į apdovanotojo nuopelną.
    P. S. Informacijos autorei: stenkitės ir toliau taip – būsite įvertinta ir pakelta į k o r e s p o n d e n t e s! Tik pradžiai ištaisykite „įsivėlusias“ korektūros klaidas.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.