„Pajiešmenių Brass“ stoja į lemiamą „Vario audros“ mūšį

pajiesmeniai 1

Rytoj, sausio 8-ąją, 21 valandą per LRT televiziją bus tiesiogiai transliuojamas muzikinio projekto „Vario audra“ superfinalas, kuriame dėl nugalėtojo titulo kovos ir „Pajiešmenių Brass“ su grupe „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“.

„Vario audros“ superfinale šeši stipriausi orkestrai atliks geriausius savo kūrinius. Ką pasirinko pajiešmeniečiai, tebus nedidelė intriga.

Praėjusį penktadienį „Pajieš- menių Brass“ ir grupė „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ vėl stebino savo originalumu ir išradingumu.

– Galvojau, kad pučiamųjų orkestras gali tik pūsti ir žygiuoti. Bet kai pamačiau tokį etiudą, sceninį vaizdelį, tiesiog netekau žado. Kiekvieną kartą jūs būnate kitokie, įvairūs, išradingi. Jūs – nuostabūs, – komplimentus žėrė aktorė Kristina Kazlauskaitė.

„Trimito“ vadovas Ugnius Vaiginis tikino įsimylėjęs mūsų kolektyvą, nes po kiekvieno pasirodymo jis lieka nustebintas.

– Jūs labai rimtai darote iš pažiūros nerimtus darbus. Nuotaika – kosminė, pasirodymo metu miriau iš juoko, – orkestrą gyrė dainininkas Edmundas Seilius.

Taigi prieš savaitę mūsų atlikėjams komisija skyrė aukščiausius balus. Aktyviai balsavo ir žiūrovai, kuriems Pajiešmenių orkestrantai labai dėkingi.

Padėkime pajiešmeniečiams laimėti lemiamą „Vario audros“ kovą ir rytoj vakare balsuokime telefonu 8 700 44 702 (skambučio kaina tokia, kiek skambinant į kitą tinklą, balsų skaičius neribojamas).

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.