Išskirtinės muzikos šėlsmas

Nepavadinta

Multiinstrumentalistas Saulius Petreikis gruodžio 28 d. Lietuvos nacionalinėje filharmonijoje pristatė solinį albumą „Lowlands“, įrašyta Škotijoje kartu su grupe „The Unit 7 Stars“. Šis koncertas sulaukė didžiulio muzikos mylėtojų susidomėjimo. Gausiomis ovacijomis buvo lydimas kiekvienas nuskambėjęs muzikos šedevras.Koncerte dalyvavo gausus būrys žinomų atlikėjų ne tik iš Lietuvos bet ir iš Irano.

Saulius Petreikis – iš Žemaitijos kilęs profesionalus trimitininkas, grojantis kone visais senoviniais pasaulio pučiamaisiais instrumentais, įsitikinęs, kad būtent pasaulio muzika sutvirtina jo lietuviškąsias šaknis. Sauliaus kolekcijoje – indų, armėnų, graikų, afrikiečių, nepaliečių, airių, škotų, persų, Pietų Amerikos, Karibų salų ir daugybės kitų šalių pučiamieji instrumentai. Muzikantas yra įvaldęs gerklinį tuvių dainavimą ir obertoninį Tibeto vienuolių giedojimą. S. Petreikis muzikuoja ir bene visais žinomais lietuvių liaudies instrumentais.

Sauliaus muzikinį šėlsmą scenoje turės proga išvysti ir pasvaliečiai – Pasvalyje jis koncertuos su savo broliu Donatu bei grupe „Saulės broliai“.

Nepraleiskite progos išvysti šio „žmogaus orkestro“ ir Pasvalyje, Naujųjų išvakarėse, kur galėsite išgirsti dalį programos iš vykusio koncerto Lietuvos nacionalinėje filharmonijoje! Skubėkite įsigyti bilietus Pasvalio kultūros centro kasoje!

Kaina – 5 Eur

981239_616097905198154_2406048147416734262_o

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.