Išskirtinis renginys geros muzikos gurmanams

Šiais metais legendinei grupei „Laiptai“ sukanka 30 metų. Nors pasikeitė jau ne viena karta, roko veteranai nenusileidžia jaunimui ir drąsiai savo darbais įrodinėja, jog dar turi parako. Gruodžio 12 d. Pasvalio kultūros centre vyksiantis jubiliejinis „Laiptų“ koncertas – bene ambicingiausias muzikinis projektas šiemet vyksiantis Šiaurės Lietuvoje.

Žiūrovų laukia išskirtinis muzikinis kokteilis, kurį plaks tikri savo srities virtuozai. Grupė „Raganiai“ (Izraelis), džiazo kompozitorius, fortepijono virtuozas Kęstutis Lušas (Lietuva) ir vienas geriausių pasaulyje saksofonistų Borisas Gammeris (Izraelis) publikai pristatys legendinio poeto, dramaturgo, tapytojo, aktoriaus Arvydo Ambraso atminimui skirtą projektą. Po to į sceną lips bliuzo bei rokenrolo dievai iš Latvijos – grupė „Twins peek“ ir šarmingoji jų atlikėja Anžela Serkevič.

Jubiliejinio koncerto kulminacija – bendras „Laiptų“ ir Panevėžio orkestro „Garsas“ pasirodymas. Rokas prieš varį, gaivališkas pradas prieš klasiką! To neįmanoma papasakoti – reikia išgirsti ir pamatyti.

– Nebus jokių koverių – tik originalios dainos, – žada „Laiptų“ lyderis Henrikas Balčiūnas ir kviečia visus į gruodžio 12 d. 18 val. Pasvalyje prasidėsiančią muzikinę puotą.

564c6e702dbe9

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.