„Vaikų svajonės“ pildomos jau šeštą kartą

Vaiku svajones
Akcijos „Vaikų svajonės“ organizatorės Žaneta Ginaitė (dešinėje) ir Laura Kavaliauskaitė jau pakuoja gautas dovanas vaikams.

Artėjančių gražiausių metų švenčių – Šv. Kalėdų ir Naujųjų metų labiausiai laukia vaikai, vildamiesi, kad pagaliau išsipildys slapčiausios jų svajonės. Deja, realybė tokia, kad ne vienam vaikui didžiausia svajonė yra ne naujas išmanusis telefonas, kompiuteris, o šilta striukė, batai, kiti būtiniausi daiktai. Tokias skaudžios realybės paženklintas mūsų rajono mažųjų gyventojų svajones pirmiausia stengiasi pildyti „gerosios fėjos“ – Savivaldybės administracijos Vaiko teisių apsaugos skyriaus vyriausiosios specialistės Žaneta Ginaitė ir Laura Kavaliauskaitė, kviečiančios prisijungti prie akcijos „Vaikų svajonės“. Ji mūsų rajone vyksta jau šeštąjį kartą. Ž. Ginaitė priminė, kad paprasčiausias būdas išpildyti kalėdines vaikų svajones – atsiversti internetinį tinklalapį www.vaikusvajones.lt, ir, pažymėjus mūsų Savivaldybę, pasirinkti vaikų svajones… Vaikai lieka vaikais – jie slapčia viliasi gauti ir tai, kuo didžiuojasi kai kurie jų bendraamžiai: žaislinį robotą, pulteliu valdomą mašiną, lėlę ir kt. Apsisprendus, kurią svajonę pildyti, reikia pasirinkti jos išpildymo būdą: dovaną galima pačiam įteikti arba šią malonią misiją atliks socialinės darbuotojos. Pirmą kartą prie šios gerumo akcijos prisidėjo krovinių pervežimo kompanija DPD.

Yra ir kitas būdas, kaip pradžiuginti vaikus – Ž. Ginaitė ir L. Kavaliauskaitė svajonių pildytojus priima Savivaldybės rūmų trečiojo aukšto 314 ir 315 kabinetuose, kuriuose jau prikaupta dovanų. Gruodžio antroje pusėje planuojamas baigiamasis akcijos „Vaikų svajonės“ renginys Pasvalio kultūros centre. Ž. Ginaitė minėjo, kad praėjusiais metais pavyko išpildyti 165 vaikų svajones. Šiemet tikimąsi, kad svajonės virs geidžiamomis dovanėlėmis dviem šimtams vaikų.

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

2 Comments

  1. Ot sesė Krūpčioju retsykiais ir aš, karaits net šokteliu iš „strioko“, siaubo filmo metu. Bet šiaip nelabai ir mėgstu „siaubiakus“. Nervų gaila Nebent kokie psichologiniai įtempto siužeto, o ne tie tikri siaubo filmai, kur kraujas liejasi laisvai.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.