Joniškėlio „Bočių“ dešimtmetis

12244172_1099124416766581_9464434_n

Liaudies išmintis byloja, kad didžiausias žmogaus priešas yra nuobodulys, o kai darai kažką gero ir teisingo – gyvenimas būna gražus.

Kad Joniškėlio „Bočiai“ nenuobodžiauja, galėjo įsitikinti visi, susirinkę į Joniškėlio kultūros namus švęsti jų veiklos dešimtmečio. Sukaktuvininkus sveikino būrys besišypsančių, geranoriškai nusiteikusių bendraminčių senjorų.

Svečius pasitiko rudeniškais akcentais išpuošta salė. Lietuvos Pensininkų Sąjungos Pasvalio bendrijos rankdarbių būrelio bei Nakiškių dienos užimtumo centro vaikų darbai traukė akį ir maloniai nuteikė sielą. Daug dėmesio sulaukė ir Nijolės Šidagienės riešinių ekspozicija.

Visus susirinkusiuosius į pagyvenusių žmonių šventę pasveikino šeimininkų mišrus ansamblis, atlikęs naują, vadovės Nijolės Stepulienės sukurtą dainą „Rudenį“ (žodžiai Janinos Katauskienės). Gražūs ir prasmingi žodžiai puikiai skambėjo daug metų su muzika draugaujančių dainininkų lūpose.

Joniškėlio „Bočiai“ ne tik dainuoja. Skyriaus nariai daug keliauja po Lietuvą, kasmet kartu ilsisi Šventojoje ir Jūrmaloje, dalyvauja įvairiausiuose kultū- ros renginiuose. Koncertuota ne tik mūsų rajono susibūrimuose, bet ir Joniškyje, Marijampolėje, Pakruojyje, Utenoje.

Visą straipsnį skaitykite 2015-11-19 „Darbe“.

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.