Pasiūlys ir knygų, ir kavos

DSCF3074

Rytoj, spalio 30-ąją, 10 valandą savo duris lankytojams plačiai ir svetingai atvers suremontuotas, atsinaujinęs ir savo veidą neatpažįstamai pakeitęs Pasvalio knygynas. Jo direktorė Inga Krapavickienė užsimena, jog knygyno atidarymo dieną pirkėjų laukia daug malonių staigmenų.

Atraskime knygą sau

„Ustukių malūnas“ visus vaišins trapučiais – net ir tokiais, kokių Lietuvos rinka dar nėra mačiusi. Grožio salonas „Perlas“, nusipirkusiems knygų apie grožį, madą ir pan., suteiks 10 proc. nuolaidą už manikiūro paslaugas. O neseniai Pasvalyje atidarytas naujas salonas „Grožio sparnai“ pasiūlys 10 proc. nuolaidą už vakuuminę kūno ar veido terapiją arba presoterapiją (limfodrenažinį masažą) su aparatu. Dėl panašių staigmenų tariamasi ir su naujuoju Pasvalio restoranu „Kulta“ bei neseniai atidarytu sporto klubu „Energy Gym“.

Pats knygynas savo pirkėjams, įsigijusiems daugiau negu vieną knygą, antrai, trečiai ir visoms kitoms taikys 10 proc. nuolaidą. Viena įmonė, knygynui tiekianti atvirukus, nusipirkusiems bent vieną didelį, dovanos dar ir mažą atviruką. Pirkėjai dovanų taip pat gaus leidyklos „Alma littera“ knygų skirtukų, nuotaikingų plakatų vaikams. Įvairių akcijų bus ir ateityje.

– Labai daug klientų mūsų yra klausę apie atpigintas knygas. Vieną stalą joms tikrai skirsime – su nuolaidomis iki 50 proc. Gal ne tiek grožinei, kiek pažintinei literatūrai, – pažada knygyno vadovė.

Knygyno lankytojai išvys daug naujovių. Čia bus skyrelis, ieškantiems originalios dovanos. Vaikus ir jų tėvelius, manau, nudžiugintų galimybė žaismingai įamžinti mažų kojyčių ir rankyčių atspaudus ir taip sustabdyti greit bėgančio laiko akimirkas, kurias prisiminti bus miela. Gero stiliaus gerbėjams skirtas „Stilingos asmenybės 2016 metų darbo kalendorius“ – stilistės Agnės Gilytės kūrinys. Šiaip jau šis leidinys parduodamas internetu ir tik nedaugelis knygynų turi teisę juo prekiauti savo salėse. Tokia išimtis padaryta ir Pasvalio knygynui – asmeniškai susitarta su pačia stilingojo kalendoriaus autore. Knygynas derasi su „Virtuvės mitų griovėjų“ kūrybine grupe, kad pasvaliečiai galėtų nusipirkti jų leidžiamų knygų ir žurnalų.

Užsienyje gyvenantys lietuvaičiai, susisiekę su knygynu, tarkim, elektroniniu paštu ar per „Facebook“, gali užsakyti dovaną mūsų krašte likusiems savo šeimos nariams, giminaičiams, draugams.

Zina MAGELINSKIENĖ

Visą straipsnį skaitykite 2015-10-29„Darbe“.

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.