Už sugyventinės mušimą – viešieji darbai

Narteikiuose gyvenančiam Renatui Krištopaičiui skirti devyni mėnesiai viešųjų darbų, įpareigojant neatlygintinai dirbti po 30 valandų per mėnesį visuomenės labui. Į bausmę įskaitytos keturios paros laikinojo sulaikymo.

Pernai liepos 27-osios naktį girtas Renatas Krištopaitis bute du kartus kumščiu smogė savo sugyventinei per ausį, po to ją smaugė. Šiemet liepos 21-osios vakare girtas Renatas Krištopaitis bute kumščiu vėl smogė sugyventinei.

Renatas Krištopaitis pasakojo, kad pernai liepos 26-ąją namuose gėrė. Vakare apie pusę dvylikos nuėjo miegoti. Naktį išgirdo, kaip į namus grįžo sugyventinė su dukra. Jos buvo išvykusios pas Saboniuose gyvenančią draugę. Vėliau teigė, kad pas savo tėvus.

Narteikietis prisiminė, kad atsikėlęs sugyventinei pradėjo priekaištauti, kodėl naktimis valkatauja, ir dar kartu dukrą vedasi. Sugyventinė pasiuntė n… ir pradėjo jį stumti iš kambario. Kadangi jis nėjo, tuomet sugyventinė ėmė jo rūbus mesti pro duris į laiptinę.

Renatas Krištopaitis sakė nuėjęs į virtuvę, į kurią atėjo ir sugyventinė. Iš pradžių ji paėmė peilį, kurį padėjo ant stalo, ir delnu sudavė per ausį. Tada supykęs sugriebė sugyventinei už kaklo, nustūmė į jos kambarį ir uždarė duris.

Visą straipsnį skaitykite 2015-10-01 „Darbe“.

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.