Apdovanoti gražiausių sodybų šeimininkai

sodybos
Rajono mero pavaduotojas Povilas Balčiūnas sveikina gražiai ir kūrybingai tvarkomo Grudžių viensėdžio šeimininkus Renatą ir Dalių Kaziliūnus

Kaip ir kasmet, Savivaldybės tarybos sudaryta Aplinkos tvarkymo konkurso komisija išrinko geriausiai savo kiemus tvarkančius vienkiemių, kaimų ir miestų sodybų šeimininkus, taip pat daugiabučius namus, įmones, įstaigas, bendruomenes, seniūnijas.

Miesto sodybų nominacijoje pirmą vietą pelnė joniškėliečiai G. ir A. Bagužiai (Birutės g. 30), antrą – pasvaliečiai G. ir R. Bitinai (Upės g. 12), trečią – taip pat Pasvalio miesto gyventojai V. ir D. Gumbelevičiai (Balsių g. 1).

Kaimo sodybų kategorijoje paskirtos net dvi pirmos, trys antros ir dvi trečios vietos.

Gražiausiai tvarkomomis kaimo sodybomis pripažintos namišiečių D. ir V. Valantonių bei pušalotiečių S. ir S. Valainių sodybos. Antros vietos paskirtos mikoliškiečiams D. ir E. Mikšiams, meškalaukiečiams Z. ir V. Baniams bei tetirviniečiams V. ir V. Motiejūnams. Trečių vietų prizininkais tapo vaškiečiai M. ir A. Garalevičiai bei meškalaukiečiai A. ir A. Norvaišos.

Vienkiemių nominacijoje skirta vienintelė antra vieta – ja įvertinta Vaškų seniūnijoje įsikūrusio Grudžių viensėdžio šeimininkų R. ir D. Kaziliūnų sodyba.

Daugiabučių kategorijoje Aplinkos tvarkymo konkurso komisija irgi surado tik vienintelį prizo vertą daugiabutį, pelniusį nugalėtojo titulą. Tai Krinčino miestelio daugiabutis, paženklintas 12-uoju numeriu. Tarp bendruomenių ir įstaigų nugalėtoja tapo Krinčino Antano Vienažindžio pagrindinė mokykla, o Vaškų gimnazija už gražiai tvarkomą aplinką apdovanota Savivaldybės padėkos raštu.

Toma GIEDRYTĖ

Visą straipsnį skaitykite 2015-09-29 „Darbe“.

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.