Pasvalyje vasara bėga su kamuoliu

s4

Rugpjūčio 20 dieną Pasvalio miesto senojo parko sporto aikštyne, Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Pasvalio rajono policijos komisariatas kartu su Savivaldybės Visuomenės sveikatos biuru, jaunimo organizacijos „Darbas“ Pasvalio skyriumi ir Sporto mokykla surengė tradicinį prevencinį renginį – sporto varžybas „Vasarok su kamuoliu“.

Varžybose dalyvavo daugiau nei 70 jaunuolių ir per 20 svečių iš įvairių organizacijų. Komandos buvo suskirstytos į dvi grupes: 15–17 metų ir 18–25 metų. Varžybų dalyviai rungėsi krepšinio „3 prieš 3“, baudų mėtymo ir mažojo futbolo varžybose.

Baudų mėtymo varžybas laimėjo Robertas Jasilionis. Krepšinio varžybų 15–17 metų amžiaus grupėje stipriausi buvo komandos „Ratai“ žaidėjai: Nojus Vaičekonis, Jokūbas Rutkauskas ir Dovydas Jankevičius. 18–25 amžiaus grupėje nugalėtoja tapo „Krepšinio komanda“, kuriai atstovavo Domantas Ilgutis, Paulius Petrikonis ir Jokūbas Vitartas. Krepšinio aikštelėje susikovė ir renginio svečiai: Pasvalio policijos pareigūnų „Policijos“ ir rajono Savivaldybės krepšinio mėgėjų komandos. Pergalę šventė policininkų ekipa. Joje žaidė Andrius Bučinskas, Arnoldas Gumbelevičius ir Lukas Želvys.

Visą straipsnį skaitykite 2015-08-25 „Darbe“.

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.