Šventė, kurioje laimi visi

Pasvalio komanda

Nors šiųmetis rugpjūtis nepagailėjo šilumos, tai nesutrukdė rajono neįgaliųjų draugijos ir Pasvalio sporto mokyklos organizuota neįgaliųjų sporto šventei, kuri gražiame Pasvalio kultūros ir poilsio parko sporto stadione vyko dvyliktus metus iš eilės.

Šventėje dalyvavo neįgalūs sportininkai iš Alytaus, Kauno, Bauskės, Panevėžio, Šeduvos, Biržų, Kupiškio, Radviliškio, Ignalinos, Pakruojo, Panevėžio ir Pasvalio rajonų. Atvykdami svečiai atsivežė ne tik gerą orą, bet ir pakilią nuotaiką. Komandoms išsirikiavus, šventę pradėjo Pasvalio neįgaliųjų draugijos vokalinio ansamblio „Žalsvasis šaltinis“ muzikantai.

Rajono savivaldybės mero pavaduotojas Povilas Balčiūnas sportininkams linkėjo fizinės bei dvasinės ištvermės, o Pasvalio sporto mokyklos direktorė Eugenija Butrimienė nuoširdžiai paskatino nepritrūkti ryžto ir sportinės sėkmės varžybose. Sveikinimo žodžius taip pat tarė bei atminimo dovanomis apsikeitė svečių delegacijų vadovai.

Po oficialių kalbų stadioną užlieja muzikos garsai – susirinkusiuosius linksmino Vaškų kultūros namų jaunimo ansamblis.

Vyriausiasis šventės teisėjas Vidas Kazlauskas rikiuoja sportininkų komandas varžyboms. Kažkas būriuojasi prie šaškių lentų, kiti renkasi krepšinio bei futbolo aikštelėse. Norintys išbandyti rankos taiklumą, dalyvauja smiginio rungtyje. Daug linksmų akimirkų Šventė, kurioje laimi visi suteikė ir naujos, dar nebandytos rungtys: žvejyba sausumoje, futbolo baudų mušimo varžytuvės, žaidimas „Kopėčios“. Pastarasis (jį pagamino ir į šventinę programą pasiūlė įtraukti draugijos narys Marius Aglinskas) sulaukė ypač didelio dėmesio.

 

Visą straipsnį skaitykite 2015-08-20 „Darbe“.

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.