„Darbą“ skaitau visą gyvenimą…

Priz 2
Antanas Jasiūnas atsiimti laimėjimo atėjo su žmona, ilgamete prancūzų kalbos mokytoja Irena.

Taip sakė visi mūsų laikraščio II pusmečio prenumeratos loterijos nugalėtojai. Laiminga Pasvalio dekano Jono Tamošiūno ranka išrinko šešis laiminguosius, kuriems atiteko redakcijos ir rėmėjų įsteigti prizai.

Pasvalietei Janinai Armonienei „Darbo“ prenumeratą padovanojo draugė. Su ja žada pasidalinti ir laimėta dovana – vakarienę dviems kavinėje „Arka“.

Tetirvinuose gyvenanti pensininkė prisipažįsta nesitikėjusi ką nors laimėti, tad 25 eurų čekis apsipirkti „Vokiškos produkcijos“ parduotuvėje jai buvo maloni staigmena.

Ilgametis prancūzų kalbos mokytojas ir konferansje Algirdas Kirklys džiaugėsi jam skirtu dėmesiu. Pasvalietis nuolat lankosi „Ramunėlės“ vaistinėje ir net pažįsta ten dirbančias vaistininkes, tad išleisti jam priklausantį 30 eurų čekį čia užsuks su malonumu.

Pušalotietė Benedikta Juodikevičienė skaito mūsų laikraštį dar nuo tų laikų, kai jis turėjo grėsmingai pompastišką „Stalino vėliavos“ pavadinimą. Kažkada moteris dirbo Pušaloto pašto viršininke, tačiau sunki liga pakirto sveikatą ir mėgiamą užsiėmimą teko nutraukti. Dabar didžiausias pensininkės džiaugsmas – skaitymas. 2009 m. iš paties Regimanto Adomaičio rankų gavo geriausios Pasvalio rajono skaitytojos apdovanojimą. Sunkiai vaikščiojančiai moteriai knygų atneša kaimynai. Tris kartus per savaitę Benedikta nekantriai laukia ir „Darbo“. Linkime jai kuo geresnės sveikatos ir tikimės, kad 100 eurų čekis UAB „Sveikų akių centras“ paslaugoms bus naudingas.

O štai elektrinę vejapjovę laimėjęs pasvalietis Petras Karčiauskas sveikata nesiskundžia. Pensininkas prižiūri du kolektyvinius sodus, tad prizas be darbo tikrai nestovės.

Apie tai, kad laimėjo dviratį ilgametis aukštos įtampos elektros linijų montuotojas, pasvalietis Antanas Jasiūnas, sužinojo iš marčios. Atsiimti prizo atėjo su žmona Irena. Garbaus amžiaus senjorai nuoširdžiai džiaugėsi netikėta dovana.

Dar kartą sveikiname nugalėtojus. Ir jiems, ir visiems skaitytojams dėkojame už ištikimybę, už tai kad jau šešiasdešimt septynerius metus tris kartus per savaitę leidžiate pasibeslti į Jūsų namus ir širdis.

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.