Mūšos upėje – teatralizuota regata

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Fantastinis filmas „Mad Max“ įkvėpė Saločių laivų statytojus.

To Pasvalio krašte ir visoje Aukštaitijoje tikrai dar nebuvo. Šį šeštadienį Saločiuose – „Antaninės ant Mūšos“! Pasienio miestelio gyventojai nusprendė šiais metais surengti ypatingą šventę, o kad ji būtų iš tiesų išskirtinė – svarbiausias veiksmas vyks Mūšos upėje.

„Antaninių ant Mūšos“ organizatoriai žada daug smagių akimirkų. Tai ir motociklų paradas, ir loterija, ir sporto varžybos bei Rytų kovų parodomoji programa, ir smagūs koncertai bei diskoteka. Tačiau svarbiausia artėjančio šeštadien io „razinka“ – teatralizuotas laivų paradas Mūšos upe. 15 ekipažų iš Joniškėlio, Namišių, Pasvalio, Saločių bei kitų rajono gyvenviečių ruošiasi savo sumanumu nustebinti visus susirinkusiuosius. Didžiausia Šiaurės Lietuvos upe plauks piratai, indėnai majai, banginių medžiotojai, „gulbės“ ir net tikra „bažnyčia“. Pastarosios kapitonu bus… Beje, tebūnie tai staigmena! Vienas šventės sumanytojų ir organizatorių dailininkas Balys Tuskėnas ruošia įspūdingą, futuristinį laivą, kurio dizainą įkvėpė dabar kino teatruose rodomas fantastinis veiksmo filmas „Mad Max“.

Žiūrovai taip pat galės stebėti kanojų varžybas bei pasiplaukioti vandens dviračiais. Vakare – ugnies ir lazerių šou ant Mūšos upės.

Trumpai drūtai: šeštadienį visi keliai ves į Saločius!

Darbo“ info.

skelbimas-page-002

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

2 Comments

  1. Perkūniškai smagu regėt „nestandartus“. ŠAUNUOLIAI, visi šventės rėmėjai ir rengėjai – šaunuoliai. Ir nėr čia ką daugiau bepridurti.
    P. S. B. Tuskėno drobėmis žavimės jau daugel metų. Aukštų kūrybos piliakalnių jam; rankos tvirtai paspaust Saločiuose negalėsim, todėl prašysim, kad tai padarytų buvusi dailininko bendradarbė Zina K – L.
    P. P. S. Ypač smagu, kad „Antaninių ant Mūšos“ „neremia“ amžinas visko rėmikas iš sostapilės – PONAS Antanas [M]; tas, kuris sakosi dažnai būnantis užsieniuose ir dosniai dalinantis patarimus apie „blusų turgus“… Kadangi tas ponas – kaip ne kaip yr’ Antanas, tai antaninių intencija – ramių jam blusų turgelyje… Gero biznio.

  2. Na kadangi prie sventes prisideda mano gerb mokytojas B. Tuskenas tai bus kazkas ispudingo. Gaila kad negalesiu atvykt. Sekmes ir grazios sventes.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.