Kviečiame į detektyvinę komediją

04 8 mylincios moterys CK1A0196

Naujasis teatras iš Vilniaus maloniai Jus kviečia į spektaklį pagal Robero Toma pjesę „8 mylinčios moterys“ (režisierė Angelė Šakalienė), kuris vyks 2015 m. gegužės 8 d. (penktadienį) 18 val. Pasvalio kultūros centre (Vytauto Didžiojo a. 3, Pasvalys).
„8 mylinčios moterys“ – tai šiuolaikinė detektyvinė komedija, pilna elegantiško humoro, grakščių sąmojų ir nenuspėjamų siužeto vingių. Aštuonios žavios, gundančios, protingos ir pavojingos moterys. Kuri iš jų žudikė? Kiekviena turėjo pakankamai svarią priežastį susidoroti su vieninteliu vyru šeimoje, bet tuo pačiu pasirūpino ir labai protingu alibi.
Roberas Toma žinomas kaip psichologinių detektyvų, dramų autorius, o jo humoras įvardijamas kaip savitas ir išskirtinai prancūziškas.

Bilietus galima įsigyti visose BILIETAI LT platinimo vietose, per internetinę svetainę www.teatrai.lt ir Pasvalio kultūros centro kasoje. Kasos darbo laikas: 13.00-18.00 val. Darbo dienomis, 9.00-13.00 val. Šeštadieniais ir sekmadieniais. Telefonas pasiteirauti – (8 451) 34 377.

Bilietų kaina – 7 EUR/24,17 Lt.

Nuolaidos:

Senjorams, studentams, scenos menų profesionalams, grupėms perkant 10 bilietų ir daugiau, su OMNI ID auksine arba sidabrine kortele (2 bil.), moksleiviams bei neįgaliesiems – 50 proc.

 

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.