Kapitono tritaškių neužteko

Viso ekrano užfiksavimas 2015.04.09 110307
„Pieno žvaigždžių“ kapitonas Gytis Sirutavičius praėjusį šeštadienį sužaidė kol kas geriausias sezono rungtynes.

 

Velykų išvakarėse „Pieno žvaigždžių“ areną užtvindę sirgaliai liko nenusivylę: jie išvydo gražią ir atkaklią aikštelės šeimininkų bei Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandų dvikovą. Ne taip jau dažnai būna, kad žiūrovai, nuaidėjus rungtynių finalinei sirenai, pralaimėjusiai komandai skanduotų „Ačiū!“, „Ačiū!“. Šio gražiausio lietuviško žodžio praėjusį šeštadienį nusipelnė Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ krepšininkai, po permainingos kovos nusileidę varžovams šešių taškų skirtumu 81:87 (26:24, 12:17, 21:29, 22:17). Mūsų ekipos kapitonas Gytis Sirutavičius tapo naudingiausiu praėjusios savaitės BEKO-LKL žaidėju. Per rungtynes su „Lietuvos rytu“ jis surinko net 32 naudingumo balus: pelnė 26 taškus (7 tritaškiai iš 11, 5 baudos iš 5), atkovojo 8 kamuolius. Kaip visada, kovingumo pavyzdį rodė Michael Dixon. Trečiojo kėlinio viduryje jis gavo peties traumą. Tačiau po kiek laiko, pasitaręs su treneriu Mantu Šerniumi, vėl grįžo į aikštelę ir buvo sutiktas griausmingomis ovacijomis. Gynėjo tolimi metimai ketvirto kėlinio antroje pusėje padėjo atkurti rungtynių intrigą. M. Dixon pelnė 17 taškų (3 tritaškiai iš 7, 4 dvitaškiai iš 7) ir atkovojo 4 kamuolius.

Visą straipsnį skaitykite 2015-04-09 „Darbe“.

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

1 Comment

  1. Kaip parekomendavo, perskaičiau visą straipsnį 2015-04-09 „Darbe“.
    Labai patiko p. A. Dulkienės nuotrauka „Ištikimas „Pieno žvaigždžių“ komandos sirgalius…“. Niekas negali paneigti, kad ši meninė nuotrauka jautresniems „Darbo“ skaitytojams sukelia arba gali sukelti įvairių reminescencijų. Tarkim: TS – LKD partijos garbės pirmininko prof. V. Landsbergio (senelio, bent man žinomo „Kiaušinių pasakos“ eilėmis etc. autoriaus) anūkas – Briuselyje (!), TS – LKD partijos eilinio moksl. agr. G. Gegužinsko (senelio, žinomos pasakos „Joniškėlio planas“ etc. bendraautoriaus) anūkas – kol kas Pasvalio sporto salėje (!!)… Bet Roma irgi ne per metus buvo pastatyta!
    Neaišku tik, kiek naudingumo balų surinko krepšininkai Simas ir Gintas? Sekite reklamą ir skaitykite „Sporto dienoraštį“!
    Beje, jei norite paspausti Pasvalio seneliui dešinę ir net būti ja palaimintas, skubėkite 2015 -04 – 11 į Saločius: gryną orą, smagų pasibėgiojimą garantuojame!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.