2014 m. Pasvalio krašto „deimančiukai“ (video)

L. Jurkaus video reportažas iš 2014 m. Pasvalio krašto  „deimančiukų“ pagerbimo ceremonijos.

 

 

 

 

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

1 Comment

  1. Graži, šilta ir neformali šventė! Malačiai, kaip mėgdavo sakyti Pasvalio vaikų sporto mokyklos direktorius Jasiukevičius.
    Ypač džiaugiuosi oftalmologės Rasos Bimbienės sėkme: tai tikras deimantas (be kabučių!) pacientams ir jai esu be galo dėkingas ir žemai lenkiuosi už laiku ištiestą pagalbos ranką.
    Smagi ir pajiešmeniečių pergalė, ypač džiugina jų dūdoriai. Šiais MPEG Layer 3, MPEG – 4 ar kibiro dydžio subwoofer’ ių laikais taip ausį ir širdį malonina tikras trombonas ar triūba! Taip ir norisi šaukti: pa – kar – tot!
    Nepatiko: „šios anketos rezultatai viešai nepublikuojami“ (??). Kas čia: anų laikų LLKJS RK biuro posėdis – „sobralis i rešili“? Nekvestionuojų konkurso rezultatų, tačiau esu prieš „lygesnių už lygius“ pastalės sprendimus.
    Ir visai nepatiko buvusiam LLKJS Pasvalio RK pirmajam sekretoriui įteiktas „Aukso Garbės ženklas“. Gana tų „krivulių“, „garbės ženkliukų“, ekskursijų etc. – laikas dirbti. Merų rinkimų rezultatai didmiesčiuose ir ne tik primena: žmonės jau ne akli ir piguva jų „nebenupirksi“…

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.