Verslininko dovanos pradžiugino ir vaikus, ir senelius

Zigm. 3

Jau tapo gražia tradicija, kad mūsų rajono vaikų darželius, senelių ar neįgalių žmonių globos namus prieš šv. Kalėdas su dovanomis aplanko iš Pasvalio krašto kilęs verslininkas, Panevėžyje įsikūrusios UAB „Stigma“ vadovas, Pasvalio „Rotary“ klubo narys Alfredas Zigmantas ir jo sūnus Andrius.
Ankstesniais metais vaikų darželių auklėtiniams ir juose veikiančių mokyklėlių pradinukams jis vežė savo vadovaujamoje „Stigmos“ įmonėje gaminamas rogutes, stalo žaidimus. Kadangi šios įmonės gaminiai yra ilgaamžiai, verslininko dovanotomis rogutėmis vaikai važinėsis dar ne vienerius metus. O šiemet Alfredas Zigmantas nutarė dovanomis pradžiuginti Lavėnų pensionato, Pasvalio senelių namų ir Grūžių vaikų globos namų gyventojus.
– Prieš porą metų per rajono mero Gintauto Gegužinsko surengtą labdaros vakarą mane labai sujaudino Lavėnų pensionate gyvenančių žmonių atvežta meninė programa. Jie iš visos širdies dainavo, deklamavo eiles ir tas jų nuoširdus noras išreikšti savo dvasios pasaulį, manau, palietė kiekvieno to nepamirštamo susitikimo dalyvio jausmus. Norėjosi kuo nors pradžiuginti nelengvo likimo žmones, gyvenančius vienokio ar kitokio pobūdžio globos įstaigose, – „Darbui“ sakė A. Zigmantas.

Toma GIEDRYTĖ

Visą straipsnį skaitykite 2014-12-30 „Darbe“.

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.