Už aplinkos puoselėjimą apdovanotos ir bendruomenės

Vienkiemiai
Aplinkos tvarkymo konkurso komisijos pirmininkas Povilas Balčiūnas su gražiausių vienkiemių šeimininkais iš Saločių seniūnijos – Marija ir Jonu Steponavičiais, Ernesta ir Rolandu Dunauskais bei šios seniūnijos vadovu Algimantu Mašalu.

Per Pasvalio miesto šventę tradiciškai buvo apdovanoti rajoninio aplinkos tvarkymo konkurso nugalėtojai bei prizininkai.
Gražiausiai tvarkomo vienkiemio šeimininkais konkurso komisija šiemet pripažino Mariją ir Joną Steponavičius (Gripkelių kaimas, Saločių seniūnija). Antra vieta skirta net trims vienkiemių sodyboms – Ernestos ir Rolando Dunauskų (Kubiliūnų k., Saločių sen.), Zinaidos ir Algimanto Jankevičių (Talkonių k., Pumpėnų sen.), Zitos ir Petro Jurgaičių (Nečionių k., Vaškų sen.), trečia – Vidos ir Jono Šimeliūnų (Dvareliškių k., Pasvalio apyl. sen.).
Kaimo sodybų kategorijoje nugalėtojais tapo Vida ir Vladas Linkevičiai (Diliauskų k., Pasvalio apyl. sen.). Antros vietos laimėtojais paskelbti trijų sodybų šeimininkai:Zina ir Virginijus Grinevičiai (Pamažupių k., Joniškėlio apyl. sen.), Daiva ir Kęstutis Garlauskai (Vaškų mstl.), Vijoleta ir Rimantas Rapkevičiai (Kalno k., Pumpėnų sen.). Trečią vietą pelnė Gražina ir Arvydas Jarašūnai (Kiemėnų k., Namišių sen.), Antanas ir Virginija Paušos (Tetirvinų k., Vaškų sen.), Rima ir Stanislovas Vareikos (Mikoliškio k., Pušaloto sen.).

Zina MAGELINSKIENĖ

Visą straipsnį skaitykite 2014-09-25  „Darbe“

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.