Pašto dėžutėmis rūpintis paštininkai neprivalo

Pašto dėželes kažkada įrengę paštininkai jų nebeprižiūri. Kad šis turtas neatsidurtų metalo laužo supirktuvėje, gyventojai privalo rūpintis patys.
Pašto dėželes kažkada įrengę paštininkai jų nebeprižiūri. Kad šis turtas neatsidurtų metalo laužo supirktuvėje, gyventojai privalo rūpintis patys.

„Apie tai, kad nuo stovo nulaužta ir ant žemės numesta viena keturių dėželių sekcija, Pasvalio pašto skirstymo skyriaus specialistus informavome liepos mėnesį. Jie žadėjo šia problema pasidomėti. Tačiau kol kas ji nesprendžiama. Nors nuo pranešimo praėjo beveik du mėnesiai. Laiškanešiai ir toliau laikraščius ir kitus prenumeruojamus leidinius meta į ant pievos gulinčios sekcijos dėžutes ir dėl to nesijaudina. Pasidomėjus, kodėl pašto dėželės dar nepritvirtintos prie stovo, jie sako nežinantys, kas tai turi padaryti. Tuo tarpu mums tenka išiminėti iš dėžučių nuo lietaus permirkusius laikraščius, juos džiovinti ir tik po to – skaityti. Tiesą sakant, toks paslaugas teikiančios bendrovės – „Lietuvos pašto“ – abejingumas klientų atžvilgiu šiek tiek stebina. Nejaugi mes patys privalome rūpintis kažkokių niekadėjų niokojamomis pašto dėžutėmis? Gal tam net įrankių neturime“, – skundėsi į „Darbo“ redakciją užsukę Palėvenės gatvės gyventojai.

Edvardas BALČIŪNAS

Visą straipsnį skaitykite 2014-09-16  „Darbe“

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.