Pasvalietis Belfaste bokso pirštines surems su anglu

3

Šį šeštadienį, rugsėjo 6-ąją, Šiaurės Airijos Belfasto mieste 28 metų pasvalietis boksininkas Virgilijus Stapulionis dvikovoje surems pirštines su 32 metų anglų boksininku Eamonn O‘Kane dėl IBF Inter-Continental middleweight titulo. Virgilijui tai jau 27-oji profesionali kova.
Pasvalietis profesionaliame ringe laimėjo 23 kovas, iš jų šešiolika – nokautais. Pasaulio reitinge Virgilijus Stapulionis šiuo metu yra 85-oje vietoje, o jo priešininkas Eamonn O‘Kane – 28-oje (72,5 kg svorio kategorija).
Anglas Eamonn O‘Kane profesionaliame ringe gali pasidžiaugti jau keliais iškovotais titulais. Šis boksininkas yra turėjęs trylika profesionalių kovų, iš kurių dvylika laimėjo. Ekspertų nuomone, pagal techniškumą anglų boksininkas yra aukštai įvertintas.
Taigi mūsų sportininko Virgilijaus Stapulionio profesionaliame bokso ringe laukia rimtas iššūkis. Pasvalietis pripažįsta, kad jam ši kova neeilinė ir atiduosiąs visas jėgas dėl siekiamo titulo. Beje, dar nė vienam Baltijos šalių boksininkui nėra pavykę iškovoti šio garbingo titulo.

Visą straipsnį rasite 2014-09-04 „Darbe“.

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.